Ik gebruik google chrome op FreeBSD, deel 2

Na wat meer testen en googlen vond ik enkele tips in de Wine AppDB. Blijkbaar ik had wat DLL's van Microsoft en een aantal extra argumenten voor wijn om verder te komen. Om de DLL's gebruik winetricks en winetricks nodig cabextract zo installeren dat als eerste.

Dus dit is wat me verder op de weg naar een werkende chroom op FreeBSD:

 % Su 
 #cd / usr / ports / archivers / cabextract 
 # Make install 
 # Exit 
 % Rehash 
 % Wget http://www.kegel.com/wine/winetricks 
 % Sh ./winetricks riched20 riched30 
 % Wijn "$ HOME / .wine / drive_c / windows / profiles / $ USER / Local Settings / Application
     Data / Google / Chrome / Application / chrome.exe "--new-http --in-proces-plugins" 

Nu beheerd ik naar www.slashdot.org en kreeg voorbij de eerste redirect (Dat stuurt je naar slahdot.org) en Slashdot begon verrichten alvorens chroom crashte.

chrome running on FreeBSD, crash after starting to render slashdot.org

chrome draait op FreeBSD, crash na de start van slashdot.org maken

Van de uitgang van de wijn lijkt het alsof er wat problemen met vergrendeling die is nog niet in de wijn uitgevoerd, maar ik zal beginnen met graven in dat en zien waar waar ik zal eindigen. De volgende ding om te proberen is om verschillende FreeBSD threading-bibliotheken te testen en te zien wat dat voor ons kan doen.

Ik hou jullie op de hoogte als er meer informatie beschikbaar is, dus houd een oogje op mijn RSS-feed.

 1. 1 Trackback (s)

 2. 4 september 2008: Hardlopen Google Chrome op FreeBSD | FreeBSD - de onbekende Giant

Een reactie plaatsen