Ik gebruik Google Chrome op FreeBSD, deel 2

Na wat meer testen en googlen vond ik enkele hints in de Wine AppDB. Blijkbaar ik had wat DLL's van Microsoft en een aantal extra argumenten voor wijn om verder te komen. Om de DLL gebruik winetricks krijgen en winetricks nodig cabextract zo installeren dat als eerste.

Dus dit is wat me verder op de weg naar een werkende chroom op FreeBSD:

 % Su 
 # Cd / usr / ports / archivers / cabextract 
 # Make install 
 # Exit 
 % Rehash 
 % Wget http://www.kegel.com/wine/winetricks 
 % Sh. / Winetricks Riched20 riched30 
 % Wijn "$ HOME / .wine / drive_c / windows / profiles / $ USER / Local Settings / Application
     Data / Google / Chrome / Application / chrome.exe "- nieuwe-http - in-process-plugins" 

Nu beheerd ik naar www.slashdot.org en kreeg voorbij de eerste redirect (Dat stuurt je naar slahdot.org) en slashdot begon verrichten alvorens chroom crashte.

chrome running on FreeBSD, crash after starting to render slashdot.org

chroom die op FreeBSD, crash na de start van slashdot.org maken

Vanuit de productie van wijn lijkt het alsof er enkele problemen met vergrendeling die is nog niet in wijn uitgevoerd, maar ik zal beginnen graven in dat en zien waar waar ik zal eindigen. Het volgende ding om te proberen is om verschillende FreeBSD threading bibliotheken testen en te zien wat dat voor ons kan doen.

Ik hou jullie op de hoogte als er meer informatie beschikbaar is, dus houd een oogje op mijn RSS-feed abonneren.

 1. 1 Trackback (s)

 2. 4 september 2008: Hardlopen Google Chrome op FreeBSD | FreeBSD - de onbekende Giant

Een reactie plaatsen