Ik gebruik Google Chrome op FreeBSD, deel 2

Na wat meer testen en googlen vond ik wat tips in de Wine AppDB. Blijkbaar ik nodig sommige DLL's van Microsoft en een aantal extra argumenten voor wijn om verder te komen. Om de DLL's gebruik winetricks en winetricks nodig cabextract zo installeren dat als eerste.

Dus dit is wat me verder op de weg naar een werkende chroom op FreeBSD:

 % Su 
 #cd / usr / ports / archivers / cabextract 
 # Make install 
 # Exit 
 % Rehash 
 % Wget http://www.kegel.com/wine/winetricks 
 % Sh ./winetricks riched20 riched30 
 % Wijn "$ HOME / .wine / drive_c / windows / profielen / $ USER / Local Settings / Application
     Data / Google / Chrome / Application / chrome.exe "--new-http --in-process-plugins" 

Nu wist ik naar www.slashdot.org en kreeg voorbij de eerste redirect (Dat stuurt je naar slahdot.org) en Slashdot begon te maken voordat chroom crashte.

chrome running on FreeBSD, crash after starting to render slashdot.org

chroom draait op FreeBSD, crash na de start van slashdot.org maken

Van de uitgang van de wijn lijkt het alsof er een aantal problemen met vergrendeling dat is nog niet in wijn uitgevoerd, maar ik zal beginnen graven in dat en zien waar waar ik zal eindigen. De volgende ding om te proberen is om verschillende FreeBSD threading bibliotheken te testen en te zien wat dat voor ons kan doen.

Ik hou jullie op de hoogte als er meer informatie beschikbaar is, dus een oogje houden op mijn RSS-feed.

 1. 1 Trackback (s)

 2. 4 september 2008: Hardlopen Google Chrome op FreeBSD | FreeBSD - de onbekende Giant

Een reactie plaatsen